“Няма да те пусна“ - нов сингъл от Лазар

“Няма да те пусна“ - нов сингъл от Лазар

Красиви гледки, романтика и музика за душата предлага най-новия видеоклип на Лазар, който премиерно се излъчи в Planeta Official в YouTube, в навечерието на Деня на София – 17 септември. Сингълът е озаглавен “Няма да те пусна“, по музика и текст на самия Лазар, и аранжимент на Алекс Нушев. Различно, но модерно звучене в поп стилистиката отличава този проект, а певецът не крие, че е създаден с много хубави емоции и вярва, че меломаните ще го харесат. Хубавите оценки не закъсняха:

“Красива песен и красиво видео. Много готино се е получило. Поздравления, Лазар! Успех“, “Мелодична и есенна песничка. Силен текст, приятен видеоклип. Чудесна и лежерна за слушане, и зареждаща емоционално“, “Определено си заслужаваше чакането. Браво! Продължавай все така напред и нагоре“, “Един талантлив млад артист“, “Страхотен певец, с много професионално отношение и усет към музиката, което е голяма рядкост вече! Успех и дано има още такива, защото има нужда...“, “Много истинска и свежа песен!“, четем в коментарите в YouTube.


Лазар благодари на всички замесени в реализацията на “Няма да те пусна“. Режисьор и сценарист на видеото е Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. Красив естествен декор са спиращите дъха лавандулови полета на AYAN, както и приказно жълтите слънчогледови масиви. В главната женска роля зрителите ще видят Йоана Маринова.

КАТЕГОРИИ