“Няма как” на Яница нагорещи мрежата

“Няма как” на Яница нагорещи мрежата

Меломаните буквално “избухнаха” с многобройни суперлативи при появата на дългоочаквания клип на Яница. “Няма как” нагорещи мрежата и за броени часове има над 200 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube.

“Какво направи Яница. Още преди да е свършила, бързам да си я пусна отново! Точно такава песен чаках да пуснат по “Планета” и ето - дочаках те. Разбиваш!”, “Яница натисна газта и не я пуска! Хит след хит!”, “Стил, класа, магнетизъм – това е Яница!”

“Брутална, много яка! Яница не прави компромиси с песните и клиповете си, и винаги вади хитове! Браво, на целия екип!”, “Мома Яница отново размазва!”, “За пореден път всичко е изпипано до последният детайл. Няма какво да говорим – Яница е една!”, пишат почитателите на поп-фолка.

Музиката и аранжиментът на “Няма как” са на Даниел Ганев, а текстът е на доказалия се тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор, сценарист и оператор на лентата е Георги Марков. По време на снимките на видеоклипа Яница засне и фотосесия с Виктория Сиракова.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ