“Няма те, няма“ на Биляниш в топ 5 на българския трендинг в YouTube

“Няма те, няма“ на Биляниш в топ 5 на българския трендинг в YouTube
Слушай в Стрийминг Платформите

Дебютното видео на Биляниш в “Пайнер“ – “Няма те, няма“ направи премиера в началото на уикенда в PlanetaOfficial, а часове по-късно изстреля певицата в топ 5 на българския трендинг в YouTube. Лентата вече е прегледана над 300 000 пъти от абонатите в портала за видеосподеляне, което е силен аргумент, че певицата е успяла да заинтригува меломаните. Обещаващо начало на музикалната й кариера като изпълнител на “Пайнер“ предричат почитателите й, а други коментират, че “парчето ще гърми в дискотеките, като ги отворят“.

“На мен песента много ми харесва, откакто я чух, не мога да спра да я слушам. Биляниш е страхотна! Мелодията е много зарибяваща, текстът също, според мен песента е топ“, “Доста изненадващо, но пък доста добро попъдение. Страхотен клип, в което няма съмнение за Биляна и доста добре се справя с пеенето в този жанр!“, “Уникална песен, страхотна работа, продължавай напред с гордо вдигната глава“, пишат феновете.


Биляниш не крие, че по “Няма те, няма“ е работил екип от професионалисти, за да бъде изпипан всеки детайл до съвършенство. Музиката е на Nenad Jovanovic, аранжиментът на Деян Асенов, а текстът – на самата изпълнителка и Десита. Впечатление на всички направи ефектното видео, с което сингълът бе представен визуално. За реализацията му се погрижиха режисьорът Виктор Антонов и операторът Георги Марков. Една от големите изненади в лентата е участието на световноизвестния български модел Даниел Георгиев, носител на титлата Man of the World 2019. Фотограф на проекта е Георги Малев.
Ден преди премиерата на видеоклипа в ефира на Planeta 4K Биляниш се прибра в България, след вълнуваща януарска ваканция в Дубай. Със сигурност престоят на младата певица в ОАЕ е бил незабравим и я е вдъхновил за нови проекти, а защо не и за видео, реализирано сред красотата на емирството.

 

КАТЕГОРИИ