“Обичам те” стартира с 300 000 гледания за Теди Александрова и Емрах

“Обичам те” стартира с 300 000 гледания за Теди Александрова и Емрах

Теди Александрова и Емрах вече доказаха, че са добър тандем. След тоталния си хит “Сърце мое“ и незабравимия съвместен онлайн концерт за българите в Чикаго, двамата изпълнители атакуват музикалните класации и сърцата на феновете с нова песен. Нейното заглавие е “Обичам те“ и за кратко след премиерата си в PlanetaOfficial в YouTube предизвика истински фурор. За 21 часа вече 300 000 прегледаха видеоклипа в портала за видеосподеляне, хиляди го споделиха и още мнозина дадоха палец нагоре за новото предложение на актуалните изпълнители.

“Страхотно продължение на “Сърце мое”! Браво“, “Уникални! Успех на парчето!“, “Страхотни сте. Огромно благодаря за тази прекрасна песен“, “Уау.. Надмина очакванията ми! Поздрав за всички влюбени! ХИТ“, гласят пък първите коментари на меломаните, гледали проекта.

За музиката на “Обичам те“ идеи обединяват Теди Александрова, Емрах и композитора Даниел Ганев, създал и аранжимента на парчето. Текстът по традиция е на Теди Александрова, а режисьор, сценарист и оператор на видеото е Николай Скерлев.

“Днес беше много емоционален ден. Вече имаме над 100 хиляди гледания и затова съм толкова развълнувана“, сподели в “Шоуто на Николаос Цитиридис” Теди Александрова.

Това се случи минути след официалната лайв премиера на сингъла, която бе вчера вечерта в предаването. Певицата призна още, че точно в тези по-мелодични, любовни песни е най-истинска, най-много себе си.

“Много обичам“, призна още Теди Александрова и това бе единствения й коментар по темата дали има специален човек в живота й.

Като основен критерий за това как може да бъде спечелено сърцето й, певицата издаде, че е най-важно нейното момче да има още по-голямо сърце от нейното и да е добър човек.

 

КАТЕГОРИИ