Обичани изпълнители празнуват на Голяма Богородица

Обичани изпълнители празнуват на Голяма Богородица

На 15 август Българската Православна църква отбелязва Успение на Пресвета Богородица, Успение Богородично или Голяма Богородица. Това е един от най-големите християнски празници, честван еднакво от православни, католици и от други християнски деноминации. Много са имениците от каталога на музикална компания “Пайнер”, които ще празнуват на този ден. За Мария празникът е двоен, защото тя и нейната дъщеря Марая в днешния ден са именички. Всяка година певицата отбелязва празника по подобаващ начин като и сега ще спази традицията. Имения си ден днес отбелязват още Мария Петрова и Ариа, чието име също е Мария. В първите часове на празника изпълнителката на хита “300“ бе заедно с феновете си в Карлово, където имаше участие, а със сигурност днешният ден ще донесе и още много хубави мигове за нея.
В семейството на близначките Мария и Магдалена Филатови Успение Богородично е голям празник. Те ще празнуват със своите близки и приятели. Шлагерната прима Мария Петрова, която е най-популярният изпълнител на стари градски песни, също е сред звездните именици. Тя ще празнува в Ловеч със семейството си, а всяка година по традиция на Голяма Богородица правят курбан за здраве на внука й Григор. За празника Мария Петрова си подари нова песен, която записа преди дни и има намерение да представи през септември.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят големия празник на всички именици с пожелания за здраве, късмет и много щастливи емоции!

КАТЕГОРИИ