Обичани песни са най-слушани в Planeta Folk Official

Обичани песни са най-слушани в Planeta Folk Official

В началото на лятото любимата телевизия на българите по света – “Планета Фолк” предложи на своите зрители ново изживяване. Програмата стартира и в Hight Definition-формат, а това допринесе за още по-вълнуващото усещане за българщина и родолюбие. Точно затова и музикалната класация Top 5 PlanetaOfficial реши да представи петте най-слушани фолклорни песни, които YouTube канала - Planeta Folk Official поднесе на своите потребители.
2
В летните месеци на 2023 година оказва се най-слушаната песен е на Райна в дует с А. и Д. Раданови, и тя е със заглавие “Мале, старо мале”. Следват песни, включени в пролетната фолклорна програма “Празник в “Приказките” 2023” и това са “Празник на любовта” в изпълнение на Яница и “Разболяла се е Ирина” – представена от Ивелина Колева. От същата програма в класацията влизат и народната песен от Родопите “Стига ми се, момне ле, навдигай”, този път в интерпретация на Варя, а също и македонската песен “Ти да ми свириш” в изпълнение на Иван Дяков и Росица Пейчева.
Но това не е всичко. Ако искате да откриете още любими народни песни, представени от обичани изпълнители, абонирайте се за YouTube канала - Planeta Folk Official и гледайте програмата на телевизия Planeta Folk HD.

КАТЕГОРИИ