Огромен интерес към новия албум на Преслава

Огромен интерес към новия албум на Преслава

Новият албум на Преслава, “Да гори в любов”, се оказа истинска музикална сензация. Интересът на меломаните към него е огромен и заявките да го притежават на физически носител са много. Интернет магазинът eMAG.bg предлага диска, а всеки може да го поръча онлайн от тук.

Оригиналните визуализации на петте нови песни, включени в музикалната селекция, също се радват на огромен интерес в YouTube, в канала – Preslava. Първото заглавие бе “Не те забравям” и то беше специален поздрав за празника на Съединението, 6-ти септември. Съвсем закономерно и интересът към него е най-голям и то вече оглавява българската секция “Набиращи популярност” на интернет портала, а също и намери място в седмичната класация “Топ 5 PlanetaOfficial –YouTubeMusic”.

На 7-ми септември се появиха “Не идвай” и “Трябваш ми”, а феновете не скриха радостта си, че слушат нещо ново и интересно. В неделя премиера получиха и останалите нови заглавия - “Право в очите” и “Крадец на време”, с което всички тайни за новия албум “Да гори в любов” бяха разкрити.
Всички песни в новия албум на Преслава слушайте и в стрийминг платформите като последвате линка тук.

КАТЕГОРИИ