Околосветско пътешествие със звездите на “Планета“

Околосветско пътешествие със звездите на “Планета“

Лятото изкушава все повече хора да пътуват и да откриват интересни кътчета по света. А любителите на пътешествията мога да взаимстват идеи за интересни дестинации от звездите на телевизия “Планета“. Много от тях избират да  разкажат чрез снимки в социалните мрежи за емоционални моменти и красиви места, които са успели да посетят в чужбина.

Сред най-запалените пътешественици е Глория, която често отскача до близки и далечни точки. След ваканцията във Виена, изпълнителката отново предпочете Гърция и Средиземноморието, за да се зареди с положително настроение, а защо не и ново вдъхновение.

Анелия също отскочи до бреговете на Северна Гърция за кратък отдих и не пропусна да зарадва многобройните си фенове с фотоси от там. Още в понеделник ще продължим пътешествието с Анелия, защото телевизия “Планета“ е подготвила филма “Фестивал с Анелия“ от поредицата “Песен без граници“, в който ще разкажем за срещите й с българите във Великобритания.

Заклети туристи сред изпълнителите на музикална компания “Пайнер“ са поп идолите Лазар и Дамян Попов, между които върви истинско “състезание“, кой ще се тагне от по-интересна локация. Този път Лазар заложи на Монако и Монте Карло, а Дамян Попов – на Прага и Лисабон.

И докато някои пътуват само за удоволствие, други успяват да съчетаят професионалните си ангажименти с развлеченията.
Райна постави своеобразно начало на пътуванията през Лято 2019 в Германия, където наред с концерта си в Нюрнберг, намери време да разгледа и архитектурата на града.

Мария отново снима видеоклип в чужбина, като този път тя показа песента “Престъпно твоя“, пренасяйки зрителите на едно от любимите си места – Монако.
Гореща Испания пък посрещна Цветелина Янева и нейния снимачен екип за реализацията на видеоклипа “Болка моя“. Освен със стилна визия, певицата впечатли зрителите и с кадри от Розовото солено езеро в Южна Испания.

КАТЕГОРИИ