Октомврийски заряд хитове по Planeta 4K

Октомврийски заряд хитове по Planeta 4K

Месец октомври 2020 не е от най-успешните и благодатни за концертния бизнес не само в България, но за зрителите и слушателите е интересно с кои големи хитове ще го запомним. Въпреки че клубовете не работят и изпълнителите не могат да се радват на одобрението на своите фенове, телевизия “Планета” в различните си разновидности – “Планета” ТВ, “Планета HD” и Planeta 4K успява да покаже най-доброто. Този октомври слушателите в Spotify са категорични, че от хитовете на “Пайнер” най-много им допада “Граници / Den Mporo” на Емануела и Kyriacos Georgiou. Това показва и новото издание на класацията Топ 5 PlanetaOfficial.

В нея втората позиция заема един вече утвърден хит от лятото – “100 живота” на Галена, а веднага след него е позициониран още един хит - Преслава с “Беден в сърцето”. Четвъртото място в класацията ни тази седмица слушателите са отредили на Анелия и Денис Теофиков за техния “Милион”.

До тях, на 5-то място, са поставили още един дует - Цветелина Янева и Александър Робов с “Минутите”. По всичко личи, че меломаните са постоянни в своя избор и умеят да отсяват стойностните песни във времето. Ако още не сте гледали Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify по телевизия “Планета” и “Планета HD”, то може да го направите още днес, ако изберете програмата на телевизия Planeta 4K точно в 19.00 часа.

КАТЕГОРИИ