Още един звезден дебют в “Пайнер”

Още един звезден дебют в “Пайнер”

“Не ме занимавай” е най-новото видео в хит парада на телевизия “Планета” и в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. “Не ме занимавай” е песента, с която в каталога на “Пайнер” се появява едно ново име – Малката. Коя е тя? Звучи познато, а всъщност е толкова различна! Младата певица подписа преди известно време договор с музикалната компания. Оказа се, че не може да продължава с популярното си сценично име, блокирано от предишните й продуценти.
Ваня Стоянова не би могла да използва и собственото си име, защото в “Пайнер” вече има една утвърдена певица с това име. Затова тя обяви на почитателите си в Instagram, че очаква от тях идеи за нов артистичен псевдоним. Сред всички получени предложения, като по-различно се открои Малката. Това е името, което веднага “легна на сърце” и на самата певица. Малката вярва, че почитателите й ще подкрепят нейния избор и ще приемат със задоволство новите й песни.

Създател на музиката и аранжимента на “Не ме занимавай” е Diamond Beat Production, който съвместно с Анастасия Мавродиева е и автор на текста, а режисьор на видеото е Людмил Иларионов - Люси.
Дебютният проект “Не ме занимавай” е създаден като музикален манифест на новата звезда в “Пайнер”. Основен код, ключова дума на новата песен е Малката, която блести с размаха и енергията на супергерой. Всъщност, младата певица е едно от популярните лица в поп-фолка и се занимава професионално с музика от 2012 година. Малката вярва в обичта и подкрепата на феновете си, и работи изключително усърдно, за да бъдат все по-чести срещите й със старите, а и с новите й почитатели, които е сигурна, че ще спечели с амбициозните проекти на талантливия си екип.

КАТЕГОРИИ