Още една от звездите на “Пайнер” каза “Да”

Още една от звездите на “Пайнер” каза “Да”

Габриела Пеева от Трио Сопрано каза “Да” на своя избраник Мирослав Савов тази събота на тяхната приказна сватба в Пловдив. Младоженците се свързаха в свещен брачен съюз на изнесен ритуал в зеленото пространство над тунела в Града под тепетата, където е изписано името на Европейската столица на културата. Габи и Миро се венчаха в емблечатичната църква “Света Богородица” в Стария град, а по-късно посрещнаха многобройните си гости в ресторанта на парк-хотел “Санкт Петербург”. Водеща беше Бояна от “Планета Хера”, а забавната част беше поверена на колегата на Трио Сопрано от музикална компания “Пайнер”, DJ Живко Микс.

Булката беше като истинска принцеса в дизайнерска снежнобяла рокля, богато гарнирана с няколко вида 3D-дантела, дело на Стоян Радичев, по идея на самата Габи и стилистката на Триото, Петя Кръстева. Младоженците се спряха на класически халки, комбинация от бяло и жълто злато. Габи и Миро се понесоха в първия си сватбен танц под звуците на You Are The Reason на Calum Scott and Leona Lewis. Музикалната програма беше богата, а поздрави към младоженците отправиха също танцовите формации “Елика” и “Наздравица”.

Трио Сопрано също изпълни няколко от своите обичани мелодии. Кулминацията на партито беше разрязването на бутикова триетажна торта в бяло и златно, когато небето беше озарено от грандиозна заря. В края на месеца Габи и Миро се отправят на кратка ваканция на остров Тасос, подарък от кумовете.       
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят брака на младото семейство Савови с пожелания за много любов, семейно щастие и сбъднати мечти! И не забравяйте:

“Да обичате – не значи да гледате един в друг, а да гледате заедно в една посока”, както казва писателя Антоан дьо Сент-Екзюпери.

снимки: Дидо Докторов и Мирослав Чобанов, 4K Studio

КАТЕГОРИИ