Още лятно настроение с “Hit Bikini 2018”

Още лятно настроение с “Hit Bikini 2018”

“Hit Bikini 2018” е най-новата темпераментна компилация на музикална компания “Пайнер”, появила се в средата на седмицата на музикалния пазар. Уверено може да се каже, че това са песните, които озвучават летния музикален сезон. 
16 горещи композиции, представени от 22 от най-популярните имена в попфолка, това е “Hit Bikini 2018”. Достатъчен е и само бегъл поглед върху имената на изпълнителите, това са топ имена като Галена, Цветелина Янева, Емануела, Галин, Яница, Анелия, Райна, Мария, Кали, Теди Александрова, Устата и др.
Отражение на изключително силната и актуална дуетна вълна са 6 съвместни песни в  “Hit Bikini 2018”. С лидерска позиция е “Маракеш” на Галена и Цветелина Янева, ориенталско-темпераментното “Газ” на Милко Калайджиев и Наско Ментата, скандалната “Палим и летим” на Ани Хоанг и Silver, летния хит на Татяна и Adnan Beats “Мамасита”, различната и провокативна “Копакабана” на Анелия и Дамян Попов, както и завладявящата “Купих ти сърце” на Емануела и Джордан. 
С горещия си темперамент, вдъхновена атрактивност и огромен хитов заряд, през лятото доминираха и индивидуалните композиции. Като се започне от опасно пристрастяващите “112” на Галин, “Папая” на Кали, “Бразилка” на Райна, “Чувал ли си за такива” на Мария, продължим с “Отмъстителката” на Яница, “Милионер” на Борис Дали, “Не сме приключили” на Илиян и стигаме до финалната кулминация с “Богиня” на Ваня, “Цяло лято” на Теди Александрова и “Давам се целия” на Устата.
Песните в новата компилация “Hit Bikini 2018” са създадени в разгара на сезона - от края на юни до началото на август, което с още по-голямо основание ги определя като летните хитове на звездите от музикална компания “Пайнер”. Където и да сте били през лятото, където и да се намирате сега - край вас звучат песните от “Hit Bikini 2018”. В която и музикална класация да погледнете, първите 10 места са заети от песните, включени в компилацията “Hit Bikini 2018”. Всички 16 летни заглавия имат чудесни видеоклипове, които могат да се гледат в фира на телевизия “Планета” или в официалния канал PlanetaOfficial в You Tube.

 

КАТЕГОРИИ