“От София до Банско” на върха в “Планета Топ 20”

“От София до Банско” на върха в “Планета Топ 20”

Ясен е победителят в месечната музикална класация “Планета Топ 20” за последния месец на 2017 година. Това е “От София до Банско” на Теди Александрова ft. Adnan Beats, Game Over и Наси. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial навръх рождения ден на певицата, на 11 декември. Парчето веднага спечели меломаните и влезе в дискотеките, така че първото място в класацията за мнозина не е изненада. На втора позиция се нарежда дуета на Илиян и Алисия “За последно”. В челната тройка на “Планета Топ 20” влиза и безспорният хит на Преслава “Не се изтриваш”. 

Голямата изненада в музикалната надпревара е Денис, който влиза в класацията за месец декември с цели две песни. Очевидно с двете колаборации с Adnan Beats и Game Over, изпълнителят е уцелил право в десятката музикалните вкусове на феновете на поп-фолка. Неговите парчета “Китайка” и “Moroko” заемат съответно 11-то и 14-то място в “Планета Топ 20”.
В рубриката “Златен хит” е представена песента “Виновна” на Емануела, чийто видеоклип е на първо място сред петте най-гледани видеоклипа, чиято премиера е била през 2017. Видеоклипът на “Виновна” е имал 12 551 881 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube през миналата година.

Според Емануела клипът е генерирал толкова голям интерес, защото песента е много истинска.
За да разберете и останалите отличници в месечната класация “Планета Топ 20”, гледайте предаването в PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите – “Планета” и “Планета HD” тази седмица.

 

КАТЕГОРИИ