От “Сървайвър” до Америка - Татяна представя България в международен конкурс

От “Сървайвър” до Америка - Татяна представя България в международен конкурс

След емоционална и много зареждаща ваканция край бреговете на Турската Ривиера – Анталия, Татяна вече е отправила взор към Америка. Певицата се подготвя за голямото събитие в живота й, а именно – участието в международен конкурс в Атланта, САЩ, на който си извоюва честта да представлява България.

“Тази есен имам честа да представя България в конкурса ”Най-вдъхновяваща жена” с мото ”Насилието над жените” 2024 г. Същевременно с нетърпение очаквам и срещите ни с всички българи зад Океана на моите концерти…”

В началото на юни 2024 г. Татяна получи короната в Международния конкурс “Най-вдъхновяваща жена”, който се проведе във Варна и бе под наслов “Насилието по-света”. В конкурса участваха 19 красавици от Европа, Азия, Америка, а звездата на “Пайнер” не скри вълнението си:

“Сред 19 успешни и красиви жени от различни страни, короната остава в България и през октомври имам честта да представя България в Америка – Атланта. Горда съм за това признание и знам, че е голяма отговорност да я нося.”

2
Веднага след конкурсната надпревара в Атланта, Татяна стартира и своето задокеанско турне. Концертната обиколка този път включва пет града: Шарлот, Чикаго, Нейпълс, Лас Вегас и Атланта. В концертната си програма Татяна е подготвила вечни български песни, любими народни мелодии на сънародниците ни зад граница и разбира се, големите си хитове, които е направила в дългогодишната си кариера на певица. Стартът на турнето ще бъде на 25 октомври от Шарлот, щата Северна Каролина, а финалът е на 2 ноември в Атланта, щата Джорджия, от където Татяна ще лети за България.

КАТЕГОРИИ