Отиваме на купон с Фики

Отиваме на купон с Фики

От снощи в ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва новият проект на Фики Стораро – “Ако искаш”. Парчето по музика и текст на Атанас Георгев-NASO е динамично, с много енергично и тежко наситено звучене. Клипът, режисиран от Георги Марков, отразява тези негови характеристики, като добавя към тях клубно, купонджийско и т.нар. “тежкарско” усещане.
Според сценария заедно с Фики като основни персонажи в лентата присъстват още три мацки, които също пеят, само че с неговия глас и с помощта на развитите техни образи се обогатява образа на главния герой. Момичетата са модерни, сексапилни, но не по вулгарен начин, а сякаш са оживели от фешън страниците на луксозни списания. Едната е спортен тип, другата лъскав модел, а третата – с грънч визия. Пресъздадени са от танцьорката Ралица Методиева и топ моделите на “Ивет Фешън” Ирмена Енева и Магдалена Митева. Както за техния стайлинг, така и за този на изпълнителя се е погрижил Стоян Апостолов.
В началото на видеото всичко е по-спокойно и дава възможност на зрителя да опознае персонажите, които  в един момент “избухват” в енергични танци в пура бара на хотел “Маринела”, към каквито предразполага самата песен. Купон, купон и пак купон е посланието, което носи целия проект – защото това е, което искат младите хора.
“Ако искаш” дава абсолютна заявка за хит по време на предстоящите абитуриентски балове и, разбира се, за летния сезон.

Фотограф: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ