Отличен за Таня Маринова и Кирил Атанасов

Отличен за Таня Маринова и Кирил Атанасов

Таня Маринова и Кирил Атанасов, две от новите имена в “Пайнер”, се обединиха и получиха отличен за своя дует “С теб, любов” ft. Борис Дали. Клипът предизвика голям интерес в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и за по-малко от 24 часа има близо 100 000 преглеждания, многобройни харесвания и положителни коментари:

“Топ, най-добрата песен в репертоара и на двете нови попълнения на “Пайнер”! Браво, успех на парчето!”, “Много смислен текст и хубава музика! Таня има глас и излъчване, Кирил също пее хубаво. Харесва ми, че двамата започват с качествена музика и достойно представяне!”

“Поздравления, много качествена и изпълнена със смисъл песен. Стана ми любима още след първото слушане!”, “Новата вълна настъпва смело! Браво!”, “Надявам се песента да се оцени, защото наистина го заслужавате! Ето това е поп-фолка, който искаме, с хубавата музика и смислен текст!”

Музиката и аранжиментът на песента “С теб, любов” са на Мартин Биолчев, а текстът е на Йордан Гергов. Режисьор на видеоклапа е Николай Скерлев, а Таня Маринова и Кирил Атанасов са натоварени с актьорски задачи, с които се справят като истински професионалисти.

снимки: Красимир Николов

КАТЕГОРИИ