“Отмъстителката“ Яница впечатли зрителите

“Отмъстителката“ Яница впечатли зрителите

Новото телевизионно превъплъщение на Яница е като “Отмъстителката“. Това е и заглавието на новата й песен, чийто видеоклип от дни се радва на зрителския интерес. Феновете са категорични, че изпълнителката отново са е стравила добре с избора си на летен хит:

“Уникална песен и ти също, Яница“, “Когато я чух просто ми влезе някак в сърцето! Както винаги Яница и песните й са незабравими и блестящи! Обичаме те, Яница! Продължавай все така напред и към върха с успешни хитове“, “Много яка песен! Просто невероятна“, “Яница винаги се старае ужасно много във всичко, което прави и това си личи по проектите й. Наистина е достойна и голяма конкуренция на топ имена! Браво момиче! Уникална си!“, пишат меломаните в PlanetaOfficial.

“Отмъстителката“ е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а видеоклипът е дело на Георги Марков. По време на снимките на лентата Яница засне и нова фотосесия с Георги Малев, а визиите, с които я виждаме в този проект са дело на Кирил Чалъков /грим/ и Емилио Стефано /коса/.
Песента вече получи и своята лайв премиера в София на 8 юли, а на 13-ти “Отмъстителката“  ще звучи на живо и в “Планета Пайнер Клуб“ в Пазарджик.

КАТЕГОРИИ