Отварят допълнителни сектори в “Арена София” поради огромния интерес към концерта на Преслава

Отварят допълнителни сектори в “Арена София” поради огромния интерес към концерта на Преслава

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица Преслава получиха меломаните. В платформата eventim.bg вече са в продажба допълнителни билети за най-очакваното музикално събитие на 2024 година – концерта на Преслава “20 години на сцена”. Датата е 16 ноември и поради невероятния интерес към спектакъла от зала “Арена София” отварят допълнителни сектори, за да може всеки, който иска да пее и да аплодира певицата, която обожава.
2
Преслава е в трескава подготовка на репертоара, с който ще се представи пред публиката. С нови аранжименти ще бъдат облечени най-големите хитове на певицата, за да бъдат представени на живо заедно с Дани Милев Бенд. Кои точно песни ще прозвучат от сцената в София, звездата на музикална компания “Пайнер” все още не издава, но както няколко пъти досега спомена, изборът й никак не е лесен.
3
Със сигурност поредното допитване до публиката ще бъде тази събота, 18 май, по време на специалното участие на Преслава в Комплекс “Приказките” край Харманли и след това в култовия Planeta Payner club в Димитровград. Тогава ще прозвучат част от песните, които публиката избра за свои любими, а 100 % към тях ще се добавят и още предложения от феновете.
И нека още веднъж отбележим – на eventim.bg ви очакват допълнителни билети за концерта на Преслава – “20 години на сцена”, на 16 ноември 2024 г.

КАТЕГОРИИ