Палома и Теди Александрова – направо в 10-ката

Палома и Теди Александрова – направо в 10-ката

“Направо в 10-ката” – това е общото мнение на феновете за новата дуетна песен на Палома и Теди Александрова – “Цак-цак”. Видеоклипът получи своята премиера в петък вечер, а вече се радва на многобройни почитатели. Двете изпълнителки решиха да изненадат зрителите на телевизия Planeta 4K и го направиха по най-добрия начин.

“Браво, уникални, няма какво друго да кажа… Свежи, красиви визии и песента е хубава, всичко ви се е получило добре… Очакваме подобна песен и за лятото… - пишат меломаните - Най-бруталната песен от декември, най-добрият дует за 2021 г. Музиката е идеална за клуба. Поздравления за момичетата! Палома се налага здраво. И трите песни на Палома много ми харесват, но с тази удари в десятката…  Както винаги Теди Александрова е с тотален хит… Песента е толкова яка и изпипана до перфектност, а влизането на Палома супер много ме кефи….”

2
Палома и Теди Александрова не могат да не бъдат доволни от оценката за песента и видеоклипа на “Цак-цак”. През уикенда младата музикална звезда дори успя да я представи на живо пред феновете на поп-фолка в Благоевград, а те вече знаеха думите и мелодията.

КАТЕГОРИИ