Палома с първи самостоятелен проект в PlanetaOfficial

Палома с първи самостоятелен проект в PlanetaOfficial
Слушай в Стрийминг Платформите

Дългоочаквана премиера зарадва почитателите на поп-фолка в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K. Преди часове Палома представи своя първи самостоятелен проект, като изпълнител на музикална компания “Пайнер“, а сингълът носи заглавие “Здравей“. Той се появява 4 месеца след премиерата на дуета с Анелия – “Влез, влез“, който публиката хареса от първо слушане. Отличен е приема и на “Здравей“, показват първите отзиви на меломаните.

“Много добро предложение от Палома! Браво!“, “Тотален хит, продължавай само така“, “Песента е брутална“, “Браво, Палома! Много е свежа, лирична и интересна песен. След “Влез, влез” ми стана любима още от първото слушане. Веднага ме грабва. Иначе успех ти пожелавам“, пишат феновете, а с позитивни коментари се включват и почитатели на поп-фолка от Турция, Сърбия и др.

За новото попълнение в репертоара си Палома се довери на хитмейкъра Даниел Ганев /музика и аранжимент/, Росен Димитров и Соня Ангелова – Сиана – текст. Видеоклипът е създаден от творческия тандем – Виктор Антонов /режисьор/ и Радослав Гочев /оператор/.

Красива фотосесия, дело на фотографа Георги Малев, допълва проекта и привлича вниманието на феновете на Палома, както в официалния й Instagram профил, така и в planeta.tv. и социалните мрежи на телевизия “Планета“ и музикална компания “Пайнер“.

 

КАТЕГОРИИ