Палома с вълнуващ рожден ден

Палома с вълнуващ рожден ден

Днес е голям празник за Палома и само защото има рожден ден – 25 години, но и защото е един от големите християнски празници – Рождество на Пресвета Богородица или Малка Богородица, както денят е популярен сред хората. Рождество Богородично е един от трите големи празника в източноправославния календар посветени на Богородица заедно с Успение Богородично и Въведение Богородично. Празникът също е и сред 12-те най-големи религиозни празника в календара на църквата.
2
Но за талантливата изпълнителка Палома 8 септември е преди всичко нейния личен рожден ден. Тази година той ще бъде много специален и вълнуващ, защото певицата е решила да го отпразнува в тесен семеен кръг, само с най-близките си хора. Без съмнение най-голямата радост за нея е малката й дъщеричка Доника Мария. И на днешния тържествен ден чаровната госпожица ще има важна роля.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Палома и нейното семейство много красиви мигове, здраве и късмет. А за най-нетърпеливите фенове ще издадем, че Палома вече работи по нов музикален проект и премиерата му най-вероятно ще бъде още през октомври.
Честит рожден ден, Палома!

КАТЕГОРИИ