“Papi” на Ани Хоанг и Dee предизвика дискусия

“Papi” на Ани Хоанг и Dee предизвика дискусия

Новият дует на Ани Хоанг и Dee направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и буквално “развихри” словесна дискусия. Феновете определено са провокирани от песента и техните мнения са доста цветни:

“След години мъка - най-накрая Ани Хоанг изкара хит равняващ се на “Лекарство за мъж”. Силна, грабваща от първо слушане и най-вече различна от масовката. Честито! Майтапът на страна, но проектът идва много свеж и зарибяващ! Смятам, че бързо ще се нареди сред хитовете по клубовете, видеото също е много свежо!”

“Харесва ми, че е напълно различна песен от всичко на пазара в момента! Браво на Ани, че не се страхува да експериментира и да прави музика, която й харесва! Бийта е ненормален, цялостният проект носи много настроение и емоция. Със сигурност ще се слуша много!”, “Проектът е различен от останалата масовка и мазни гюбеци, повече клони към поп и явно за това не се приема добре! Клипът е също доста як, харесва ми адски много! Свежо парче е, свеж клип, свежа песен! Евалата и поклон на Дий бейбе и Ани Хоанг! Успех и само яки парчета за напред!”

Видеоклипът “Papi” е заснет в Банкок и показва динамичния живот в този космополитен град. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е на Dee и Еванджелин.

КАТЕГОРИИ