Парад на наградите във “ФОЛКМАРАТОН”

Парад на наградите във “ФОЛКМАРАТОН”

В новия си брой предаването “Фолкмаратон” ще ви срещне с отличените звезди от Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, а в този брой това са Глория, Константин, Фики и Цветелина Янева. Буквално преди часове се случи събитието на музикалния сезон - Годишните музикални награди на телевизия Планета, на които 16 статуетки и 6 специални награди блеснаха в ръцете на удостоените.
Глория призна изненадата си от получаването на 2 награди и то след 20-годишно присъствие на музикалната сцена и сподели, че според нея причина за това е нейният индивидуален стил, несекващото й желание за работа и прекрасните песни, които е изпяла. Константин шумно изрази радостта си от получаването на най-желаната награда за всеки един изпълнител - “Певец на годината” и разкри кой е написал благодарствената му реч, радостта му е двойна и от факта, че статуетката му връчиха двама световни шампиони.
Фики споделя изненадата си от получената награда и от факта, че я споделя с такъв изключителен професионалист като Галена, младият певец благодари на семейството си и на почитателите си, които са оценили песента толкова високо. Цветелина Янева благодари сърдечно на целия екип, който е бил до нея през цялата година и особено на режисьора Николай Нанков. Тя показа задоволството си от получената награда и призна, че надеждите й са били свързани именно с наградата за баладичен хит. Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос, който този път ще даде възможност на зрителите да покажат съобразителност и да открият кое е числото на албума “Пайнер хит сезони - есен”, като трябва сами да открият алгоритъма за това.
Водеща песен в “Хит маратон” тази седмица е “Искам още” на Ивана, следвана от Преслава с “Режим “Неприлична” и “Кой сега е №1” на Соня Немска, а новите предложения са “Кой ще му каже” на Емилия и Ави Бенеди, “Огън и вода” на Тони Дачева и “Феноменална” на Анелия и Гъмзата. Въпросите в рубриката “Фолк клуб” ще ви накарат да си припомните колко награди бяха раздадени в НДК, колко попфолк албума бяха издадени през 2013 година, а в третата задача ще ви се наложи да откриете песните на Преслава в посочения текст.

КАТЕГОРИИ