Парти с мирис на море за Галин, Лидия, Десита и Симона

Парти с мирис на море за Галин, Лидия, Десита и Симона

Юли владее сърцата ни, а морето все повече привлича не само със своята прохлада, но и с изобилието от парти изкушения. Тази седмица морските ни курорти ще посрещнат едни от най-горещите изпълнители, чиито видеоклипове се излъчват по телевизия Planeta 4K.
Звездата на музикална компания “Пайнер” – Галин и неговите атрактивни момичета от “Алфа мюзик” ще бъдат в центъра на купона в Слънчев бряг, Приморско, Созопол и Варна.

Морска live-премиера ще получи и най-новата песен на Галин и Симона – “Вендета”. Лентата вече се излъчва в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K, а в YouTube канала на Alpha Music коментарите за проекта са повече от ласкави.

Галин ще представи “Вендета” още на 7 юли в Слънчев бряг, а Симона – в същия ден, но в Приморско. На 8 юли Галин остава край морето и ще пее за своите фенове, избрали за ваканцията си Китен и Приморско. Морската ни столица – Варна в четвъртък ще посрещне Лидия и Десита, които ще зарадват почитателите на поп-фолка със своите песни. Това ще бъде второто морско парти за Десита тази седмица, защото на 7 юли певицата има участие в популярен клуб в Слънчев бряг.

КАТЕГОРИИ