Парти край морето за рождения ден на Моан

Парти край морето за рождения ден на Моан
Слушай в Стрийминг Платформите

Днес рожден ден празнува младият изпълнител на музикална компания “Пайнер” – Моан. По случай своя 23-ти рожден ден той ще си вземе заслужена почивка и вече се е настроил за парти и купон с приятели. Последните месеци бяха доста натоварени за певеца със студийна работа, записи на нови песни и снимки на видеоклип. Само преди няколко дни в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial той направи своя дебют с песента “Илюзия”, с участието и на Джия. Феновете засвидетелстваха своята подкрепа за него и побързаха да го окуражат и насърчат за нови проекти.
2
А нови музикални проекти за Моан наистина предстоят и това налага доста активна работа в студиото. Както певецът обеща в социалните мрежи, съвсем скоро можем да очакваме нова песен и нов видеоклип, които ще бъдат представени по телевизия “Планета”. Но днес е време за почивка, за емоции и наслада. Приятелите на певеца вече са организирали парти за неговия празник край морето. Какви ще бъдат изненадите, те не споделят, но при всички случаи Моан дълго ще помни своя рожден ден през 2022 година. Именно приятелите му са тези, които винаги са го подкрепяли в годините и са го насърчавали да пее и да продължава да се развива. Те са го амбицирали дори и в трудните моменти, защото са били убедени, че някой ден ще има своя авторска песен, с която да се представи.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Моан винаги да сбъдва мечтите си, да бъде упорит и да впечатлява почитателите си.

КАТЕГОРИИ