Парти край морето с Малката и Алекс Робов

Парти край морето с Малката и Алекс Робов

Последните дни бяха богати на нови видеоклипове с марката “Пайнер” и Diamond Pro. Най-актуалният е на Малката и носи заглавието “Мой”. За него меломаните пишат:

“Малката отново показа, че е страхотна… Песента е уникална… Прекрасна песен и клип… Заслужавало си е мръзненето, защото кадрите със студената вода са уникални! А изпяването и гласът й нямат равни. Браво!... Малката отново доказа, че никой не може да й стъпи на малкия пръст… Страхотен заряд има в песента, изпята е перфектно…”

Още тази вечер Малката ще представи “Мой” на живо край морето. Заедно с Алекс Робов са гости на две партита в Приморско и Китен. В събота вечер Малката ще пее и в Слънчев бряг и така ще открие музикалното лято на 2022 г.
Алекс Робов също се радва на голям интерес от страна на феновете. В понеделник, 13 юни той ще бъде специален гост в едно от рейтинговите предавания на bTV – “Преди обяд”, където ще представи първата си самостоятелна песен “Забравен”, както и ще разкаже как са минали концертите с Малката през уикенда.

КАТЕГОРИИ