Първи рожден ден за Биляна от Трио Сопрано като съпруга

Първи рожден ден за Биляна от Трио Сопрано като съпруга

На 10 декември звездната рожденичка от каталога на музикална компания “Пайнер” е Биляна Андрончева-Джалева от Трио Сопрано. Днес тя е изключително развълнувана, защото за първи път ще празнува рождения си ден като семейна жена. Точно затова няма да има шумни партита, а ще се усамоти със своя съпруг в приказния им дом, в който витае Коледното настроение. Биляна разкри пред www.planeta.tv, че много обича Коледа и украсява още в средата на ноември. Рожденият ден по традиция ще бъде отбелязан и с празничен обяд с момичетата от Триото, които вече отправиха своите пожелания към Биляна в официалния им профил във Facebook:

“Пожелаваме ти здраве, късмет, още много страхотни участия заедно и нека 2019 донесе това, което 2018 не успя! Обичаме те!”


Биляна, Габи и Петя споделиха, че са подготвили и една музикална изненада за Коледа. Засега те издават само, че новото им видео е със социална насоченост и е в подкрепа на всички майки и жени. Певиците искрено се надяват, че клипът ще даде глътка свеж въздух на всички семейства, които имат нужда от това. Трио Сопрано ще зарадва своите почитатели и с нов луксозен 6-листов календар за 2019-та година. Фотосесията вече е факт, а снимките отново са дело на фотографа Костадин Кръстев – Коко.

КАТЕГОРИИ