“Първи сме сега” е празничното предложение на Нелина

“Първи сме сега” е празничното предложение на Нелина

Новият поп-фолк проект на Нелина със заглавие “Първи сме сега” вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Певицата определено успя да зарадва меломаните със своето купонждийско парче за празници и веселби, както самата тя го определя. Почитателите от своя страна побързаха да поздравят Нелина за най-новото музикално попълнение в нейния репертоар:

“Песента е страхотна. Радвам се, че Нелина стана толкова активна в последно време. Браво!”, “Ехааа, колко е различна Нели. Песничката е идеална за купон, много хубаво е това с фолклорната извивка, другият път искам повече.”

“Доста готино и свежо парче. Идеен текст, купонджийски, комерсиален, но интересен, с по-различни рими и думички, а и съобразен с Нелина. Звученето също е доста зарибяващо, страхотен ход е фолклорният вокал. Нашата народна музика е прекрасна основа и за песни със съвременно звучене, не знам защо изпълнителите не се обръщат повече към нея, когато правят и поп-фолк песни. Клипът отговаря на песента - купонджийски, танцувален и цветен. Успех на Нелина и на песента!”

За музиката и аранжимента Нелина се довери на композитора Мартин Биолчев, а текстът е написан от самата изпълнителка със съдействието на Йордан Гергов. Режисьор на емоционалното продължение на “Лято, слънце и море” е Йордан Петков. В снимките се включват и 20 статисти, които заедно с Нелина пресъздават празничното настроение в лентата. Във видеоклипа “Първи сме сега” певицата е заложила на три оригинални визии.

КАТЕГОРИИ