Патриотизъм и родолюбие в “Бъди звезда”

Патриотизъм и родолюбие в “Бъди звезда”

“Да направим една по-добра България” и “Оставаме в България” – това е лайтмотивът, който събеседниците на актьора Атанас Михайлов, споделят в предаването “Бъди звезда”. Този уикенд в ефира на телевизия “Планета” ще прозвучат мненията на много млади хора за това, как живеят, към какво се стремят и защо избират да останат да учат и да се реализират в България. Част от тях отправят и призив към тези, които трупат знания и опит в чужбина да се завърнат, защото страната ни има нужда от професионалисти.

Това издание на “Бъди звезда” е заснето сред експонатите на Националния Военно-исторически музей в София, което допринася за по-голямата му тържественост и патриотизъм. Наближаващият 10-годишен юбилей на телевизия “Планета Фолк” пък дава и насока на част от музикалните предпочитания на участниците, които пред типични поп-фолк песни, избират да поздравят приятелите си с хубави народни песни.
Музикални домакини този уикенд в “Бъди звезда” ще бъдат Глория, Галена, Емилия, Деси Слава, Веселин Маринов, Нелина, Цветелина Янева, Фики, Тони Дачева, Ивана и др. Райна ще отправи своя поздрав с картини от величествения връх Шипка, напълно в унисон с отминалия Национален празник на България.

КАТЕГОРИИ