Payner Hit Bikini 2020 – най-слушан в Spotify през лятото

Payner Hit Bikini 2020 – най-слушан в Spotify през лятото
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новото издание на традиционната компилация - Payner Hit Bikini за 2020, се оказа най-слушаният албум на “Пайнер“ в Spotify през лятото. Дискът се появи в първите дни на август и за кратко се превърна в любим на меломаните. 23 обичани изпълнители от поп-фолк жанра радват ценителите на модерните ритми с най-актуалните си хитове. Сред тях са “Беден в сърцето” на Преслава, “Шот за болката” на Джена, “Направо ми заспа” на Райна, “24/7” на Илиян, “Мерцедес” на Джордан, както и летните предложения на новите надежди - Малката, Денис Теофиков и Емрах.

Втората позиция е за “Хитовете на Планета Пайнер 18”, колекция, която всеки истински фен трябва да притежава. В комплекта от 5 CD “Хитовете на Планета Пайнер 18” са намерили място 80 хитови мелодии, изпълнени от 41 от най-популярните имена в каталога на “Пайнер”.

Payner Summer Hits 2020 пък е заглавието, класирано на 3 място. Още с появата си в търговската мрежа, той бе публикуван и в дигиталните платформи, а феновете често предпочитат именно там да се насладят на хитовата селекция. И това е съвсем закономерно, защото в Payner Summer Hits 2020 са включени 16 актуални заглавия.

Точно преди година, през септември, Преслава представи своя нов самостоятелен албум “Да гори в любов“. Той предложи на слушателите 11 любовни послания, които намериха най-прекия път към сърцата им и те го наредиха в Топ 5 на най-слушаните албуми в Spotify.

Един от най-ценните дискове за меломаните е “Дай ми още“ на Анелия. Това е албум, който се появи с името си, а официалното му представяне показа, че всички песни в него заслужават интереса на публиката. Досега “Дай ми още“ владее предпочитанията и в стрийминг платформите, а петото място в класацията Топ 5 Spotify го доказва. Цялата подредба може да гледате в официалния канал PlanetaTV Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ