Payner Hit Bikini 2020 – плажните хитове на Сезон 2020

Payner Hit Bikini 2020 – плажните хитове на Сезон 2020

23 имена от първата редица на модерния фолк, са подбрани за този ударен комплект, появил се в разгара на сезона. “Payner Hit Bikini - 2020“ представлява сборник от най-амбициозните летни проекти на звездите от музикална компания “Пайнер“. Това са песни, не само създадени, но вдъхновени и замислени през този сезон. Те налагат всички нови и актуални музикални идеи, зародили се през Лято 2020. Те са горещите хитове - от всички 17 заглавия, 7 са стартирали през месец юни, а 10 - през месец юли, буквално часове преди появата на новата компилация.
На първо място това са хитовите заглавия - “Беден в сърцето” на Преслава, “Мамино синче” на Емануела и Джия, “Шот за болката” на Джена, “Направо ми заспа” на Райна, “24/7” на Илиян, “Мерцедес” на Джордан, “Добре дошла, любов” на Татяна. Горещите летни хит прогнози на Магда - “Отпечатък”, на Ариа - “Живее ми се”, на Мария и Саша Рикобенд - “Стой настрана”, на Радко Петков, на Теди Александрова и др. Летните предложения на новите надежди - Малката, Денис Теофиков, Емрах също са намерили място в компилацията.

Дори имената на откритията Денис Теофиков и Малката са единствените, които ще откриете в по две от песните. Дуетните заглавия в новата компилация “Payner Hit Bikini - 2020” са четири - Анелия с Денис Теофиков, Теди Александрова с Галин, Емануела с Джия, Мария със Саша Рикобенд. Освен това в песента “Удряй хикса” ще чуете Радко Петков заедно с Ариа, а в “Черно с лед” - Милко Калайджиев с Аркан. В колекцията е включена и песента “Не се отказват” - една изненадваща колаборация между Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов. 
В началото на лятото бе издадена още една лятна компилация - “Payner Summer Hits 2020”, но хубавите песни, продуцирани от “Пайнер“, в никакъв случай не биха се побрали нито в един, нито само в два албума. Не оставяйте лятото да си отиде, удължете сезона с хитовете на новата лятна компилация “Payner Hit Bikini – 2020”. Дискът вече е достъпен онлайн в мрежата на eMAG.

 

КАТЕГОРИИ