“Пайнер хит сезони - пролет 2017” вече е факт

“Пайнер хит сезони - пролет 2017” вече е факт

Най-новата компилация “Пайнер хит сезони - пролет 2017” вече е в ръцете на почитателите на модерния фолк. 16 горещи композиции, представени от 19 от водещите имена в компанията, е равносметката за новата колекция. Дуетните песни са седем, а две от заглавията са представени от по трима изпълнители. Като най-желан партньор за дуети се оказва Анелия - с цели три песни, следвана от Емануела и Илиян с по две дуетни песни. Традиция и новаторство - това е принципът за създаването на най-новата хитова компилация на музикална компания “Пайнер”. Традиция е, че в “Пайнер” хитовете се зароиха още от началото на годината. Традиция е, че за място в пролетната компилация се борят водещите имена на компанията: Галена, Емануела, Мария, Емилия, Кали, Яница, Теди Александрова, Ваня, Джулия, Райна.

Мъжкото присъствие в албума е достойно защитено от: Галин, Борис Дали, Илиян, Милко Калайджиев, Ави Бенеди, DJ Живко Микс, които подгряват за лятото с новите си песни. Значително е присъствието и на гост- изпълнителите в новата компилация: Мария Цветкова, Наско Ментата, DJ Цеци Лудата Глава, Азис, Наси. В пролетната колекция ще открием “#Напусни” - хитовото парче на Емилия и DJ Цеци Лудата Глава, които отново провокират меломаните, след успеха на миналогодишното им пролетно предложение “California”, откроило се като един от хитовете на 2016. Галин и Емануела са две имена, които задължително бихме искали да присъстват във всяка нова компилация. Съвместният им дует “5, 6, 7, 8” е повече от успешен, а двамата дават основателна заявка и с по още една песен: Емануела с “Незабравима”, а Галин със специалното си участие в “Няма да ме купиш” на Яница. “Пайнер хит сезони - пролет 2017” и от пръв поглед е компилация на дуетните песни, което е съвсем естествено, защото от началото на 2017 се появиха голям брой супер успешни колаборации.

Със запазено място е международният проект на Борис Дали, който склони македонската си колежка Елена Велевска да рапира, при това на български в общата им песен “Ще си моя”. Още два от новите дуети са задължителни за една престижна колекция: “За патрона” на Ваня и Анелия, и “Мафия” на Кали и Илиян. Интересно за музикалния облик на пролетната компилация е крайната поляризация на настроението в някои от песните, както от “Принцеса” на Райна, до “Бивша за секс” на Татяна. Със запазено място в компилацията са и заглавията, появили се първи през годината, съвсем като кокичетата - предвестници на пролетта: “Moro Mou” на Галена и “Да ти дам ли малко” на Мария. Една пролетна компилация едва ли би могла да мине и без темпераментната закачка на Милко Калайджиев и Наско Ментата “Бръмчалка”. Накратко “Пайнер хит сезони - пролет 2017” е такъв букет от горещи парчета, че ще ви държи в настроение, чак до новата порция хитове през лятото.

КАТЕГОРИИ