“Пайнер хит сезони – Пролет 2019” вече е на музикалния пазар

“Пайнер хит сезони – Пролет 2019” вече е на музикалния пазар

“Пайнер хит сезони – Пролет 2019” е най-новата компилация на музикална компания “Пайнер”, която вече е на музикалния пазар. Дори един бегъл поглед е достатъчен за да се убедите в големия хитов потенциал на заглавията в новата мелодична колекция. “Пайнер хит сезони – Пролет 2019” Ви предлага най-горещите 15 заглавия на 20 от звездите на компанията. Това са Деси Слава, Анелия, Галена, Преслава, Емануела, Мария, Галин, Емилия, Фики, Джордан и др. Редом с класици в жанра, като Милко Калайджиев, заслужено са намерили място и младите таланти Денис Теофиков, Таня Маринова и Лидия.

Пет от новите песни са съвместни проекти на изпълнителите от музикална компания “Пайнер”: Анелия с DJ Живко Микс - “Шампион”, Емилия и Денис Теофиков - “Акула”, Галин и Лидия - “Няма да ми мине”. Тук са намерили място и съвместния проект на Галена и Миле Китич “Добре ли си”, както и триото на Теди Александрова с Борис Дали и Илиян “Давай на DJ-я”. В “Пайнер хит сезони – Пролет 2019” е включена и дебютната песен на Таня Маринова като изпълнител на музикална компания “Пайнер” -  “Ще ме помниш”.

Оправданият интерес естествено се подхранва от утвърдените имена и техните актуални хитови проекти - Емануела и “Скъпото се плаща”, Преслава и “Изтрезняваш ли”, Татяна - “Записано е в сърцето ми”, Мария - “Да ме гали”, Деси Слава - “Вторник беше”, Джордан - “Не си прави труда”, Ваня - “Живот мой”, Милко Калайджиев - “Да пием за неверните жени”, Фики - “Ще те закарам” и др. Новата колекция “Пайнер хит сезони – Пролет 2019” може да закупите от магазините на “Пайнер” в цялата страна или от eMAG.

 

 

КАТЕГОРИИ