“Payner Summer Hits 2016” вече на пазара

“Payner Summer Hits 2016” вече на пазара

Летните хитове на музикална компания “Пайнер”, събрани в компилацията “Payner Summer Hits 2016”, вече са на музикалния пазар за радост на меломаните. Ювелирната колекция е събрала 14 музикални бижута, поднесени с много любов от звездите на телевизия “Планета”. Първото заглавие е песента на Кали “Пауза”, която носи много свежо настроение и воля за море. Почитателите на Джулия, ще могат да се насладят на нейната най-актуална песен “Точка за мен”.

Лятното предложение на Джена, “Дразни ме пак”, също е част от сборния албум. Любимецът на красивата половина от човечеството, Борис Дали, участва с “Аз избрах”. Чувствената балада на Деси Слава, “В друг живот”, също е част от лятната компилация. Много настроение ще ви донесе и летния хит на Анелия - “Гот ми е”.

Другото лятно заглавие е в “Пет ми звънни”, което донесе на Яница много нови почитатели. Естествено, част от сборния албум е и най-новото парче на Константин “Лека нощ”, което вече е хит в дискотеките. Мария ft. Dee се включват в лятната компилация с “Обичам да те режа”. Малко провокация от Емануела и нейната мелодия “20 лева” също допринасят за летния купон.

Следва поредица от съвместни проекти, които вече трайно се настаниха в сърцата на изкушените от попфолка. Дуетният маратон стартира с Милко Калайджиев ft. Simos Salias “Ела, кукло”, следва атака на Теди Александрова ft. Джордан и “За най-красивата принцеса”. Много лятно настроение внася “Поздравления” на Соня Немска ft. Андреас, а финалните щрихи на “Payner Summer Hits 2016” поставя “Mi Amor” на Илиян и Артур.

КАТЕГОРИИ