“Payner Summer Hits 2020” радва меломаните в стрийминг платформите

“Payner Summer Hits 2020” радва меломаните в стрийминг платформите
Слушай в Стрийминг Платформите

Стрийминг платформите са мястото, където меломаните най-често избират да слушат любимите си хитове през последните години. А какво по-хубаво от това те да са събрани в един плейлист, който може да стриймвате с удоволствие по всяко време. Това Ви предлага най-новото заглавие в каталога на “Пайнер“, обединяващо актуалните музикални предложения на звездите на “Планета“. Албумът “Payner Summer Hits 2020“ още с появата си в търговската мрежа, бе публикуван и в дигиталните платформи, а феновете често предпочитат именно там да се насладят на хитовата селекция. И това е съвсем закономерно, защото в “Payner Summer Hits 2020” на едно място са включени 16 нови песни, представени от 23 любими поп-фолк артисти. Сред тя се открояват имената на наложени изпълнители като Галена, Галин, Емануела, Деси Слава, Яница, Мария, Джулия, Милко Калайджиев, Теди Александрова, Таня Маринова, Борис Дали, както и новите открития, които дръзко заявяват амбицията си да са сред първите - Данна, Ариа, Малката, Ивета Костова, Денис Теофиков, Емрах, Десита, Диона.

Всички 16 заглавия в “Payner Summer Hits 2020” са създадени през тази пролет, а седем от тях са са дуетни. От една страна това са общи проекти на водещ и млад изпълнител - Емануела и Ариа, Теди Александрова и Емрах, Галин и Диона, от друга - амбициозните заявки на откритията Данна и Десита, Денис Теофиков и Малката, а от трета са общи проекти на две ярки имена, като Мария и Тони Стораро, Милко Калайджиев и Таня Маринова.
“Payner Summer Hits 2020” е познат като един от първите сборни албуми на “Пайнер“, чиято поява бележи летния сезон и от години е сред най-успешните компилации на музикалната компания, харесван и търсен от почитателите на модерния фолк. Освен в стрийминг платформите, сред които е и Xplore Music на мобилния оператор А1, “Payner Summer Hits 2020” може да откриете още в мрежата на eMAG, както и в музикалните магазини в страната.

КАТЕГОРИИ