“Пайнер хит сезони – Есен 2020“ вече радва меломаните

“Пайнер хит сезони – Есен 2020“ вече радва меломаните
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новата компилация “Пайнер хит сезони - есен 2020“ вече е на музикалния пазар. 21 звезди представят най-актуалните хитове в новата колекция, която можем да приемем и като топ 14 от хитовете на новия музикален сезон. Достатъчен е един бегъл поглед върху имената на звездите, за да се уверите, че списъкът е като версия на годишни музикални награди - Анелия, Емануела, Яница, Цветелина Янева, Борис Дали, Илиян, Роксана, Преслава, Georgios Giasemis, Ваня. Откритията на музикалния сезон също са намерили място в “Пайнер хит сезони - есен 2020”. Това са Данна, Денис Теофиков, Диона, Емрах, Александър Робов, Кирил Атанасов. Впечатляващи са и имената на гостуващите изпълнители, които участват в записите на някои от песните - Kyriakos Georgiou, Сашо Роман, Дени Калинов и др.
Дуетните песни в “Пайнер хит сезони - есен 2020” са две - “Минутите“ на Цветелина Янева и Александър Робов и “Граници“ на Емануела и Kyriakos Georgiou. Песента “Малката” е записана от Борис Дали, Илиян и Дени Калинов, а в записите на други седем заглавия са взели участие по двама изпълнители.

Името на Борис Дали срещаме в четири от заглавията - “Най-дивата”, “Малката”, “Гледай ме“ и подкрепата му в “Толкова ми се иска да дойдеш”. Ваня е включена с двете си нови песни, “Размазан” и “Апокалипсис” с участието на Сашо Роман.
Традицията на музикална компания “Пайнер” се спазва последователно в две отношения - компилацията да излиза в късната есен и да включва най-харесваните песни, записани в студиото в последно време. Песните на Емануела и Емрах са записани през октомври, близо половината заглавия са създадени през септември, а останалите - през август. Това са песни с типично лятно настроение, но и песни, в които вече преобладават есенните нотки - един мелодичен преход от хитовете на 2020 към хитовете на 2021 година. По необявена статистика на музикалната компания, “Пайнер хит сезони – Есен“ се издава от 2002 година насам и като правило е най-силният сезонен албум в поредицата. Най-новият диск “Пайнер хит сезони - Есен 2020” вече може да откриете в търговската мрежа, както и в стрийминг платформите.

КАТЕГОРИИ