“Пайнер” търси нови таланти

“Пайнер” търси нови таланти

“Търсим новите звезди” е мотото на кастинга, който ще проведе музикална компания “Пайнер” през тази пролет. Кастингът е напълно безплатен за участниците. Кандидатите могат за изпълняват песни по свой избор без жанрови ограничения. Единственото условие е те да са на възраст от 16 до 26 години. Кастингът и този път ще се проведе на три етапа - изпращане на записи, изпълнение пред жури в ресторант “Приказките” и прослушване в студиото на компанията в Димитровград. Участниците, които преминат успешно и трите етапа, могат да очакват предложение за договор с музикална компания “Пайнер”.
Срокът за изпращане на записите и другите материали за участие в първия етап на кастинга е до 28 февруари 2019 г. Можете да изпратите своите материали на пощенски адрес или по електронна поща. Получените записи ще се прослушват през месец март, като класираните за втория етап ще бъдат уведомени по телефона.
Прослушването в ресторант “Приказките” е определено за 8 и 9 април 2019 г. Преминалите във втория етап ще получат списък с песни, от които трябва да изберат и да подготвят само две. Изпълнението ще е пред жури и публика, а участниците трябва да покажат и умения за контакт с публиката. Не е задължително да доведете приятелите си за подкрепа, но понякога аплодисментите помагат. Класираните за третия етап ще доказват вокалните си способности в студиото на музикална компания “Пайнер“ в Димитровград.
От кастинг в “Приказките” стартира музикалната кариера на Борис Дали, Райна, Мария, Соня Немска, Теди Александрова, Биляна, Димана, Денис, Крисия D и др. Всички подробности за участие в “Кастинг 2019” ще намерите на официалния сайт на музикалната компания Payner.bg

 

КАТЕГОРИИ