“Пей, сърце” начело на “Планета Топ 20”

“Пей, сърце” начело на “Планета Топ 20”

За никой не е изненада първото място в класацията “Планета Топ 20” за месец юни, което безапелационно бе спечелено от “Пей, сърце” на Галена, Цветелина Янева ft. Азис. Един хит, който има рекорден брой последователи в Planeta Official в You Tube, един хит, който светкавично завладя дискотеки, музикални класации и сърцата на меломаните.
“Вертолета” на Фики е песента, която направи най-голям скок в класацията. Директно от включването си, клипът се позиционира на почетното второ място. Парчето е един от доказаните летни хитове, който носи много позитивно настроение.

Интересен факт е, че няколко от звездите на телевизия “Планета” участват с по две предложения в последното издание на “Планета Топ 20”. Анелия зае трето място с летния си клип “Гот ми”, а другата й нова песен “В моя ум”, която е дует Danny Levan, се нареди на 17 място.
“Готина кола” на Галин, която носи безспорен хитов потенциал е на шесто място, а дуетът му с Деси Слава “Нека да е тайно”, едно от предложенията, които най-дълго са се задържали в “Планета Топ 20”, този месец е на деветнадесето място. Дуетната партньорка на Галин, Деси Слава, участва в класацията с баладата “В друг живот”, която този месец заема десето място.
Емануела също има две песни, които са сред предпочитаните заглавия за месец юни. Новото й предложение “20 лева” се настани на осмо място, а провокативното и много сексапилно видео “Като теб” е на 13 място.
Мария също се отчете с две свои песни в “Планета Топ 20”. Баладата с гръцката суперзвезда Stan, “Страдам”, зае четиринадесето място, а най-новата й песен със специалното участие на Dee, “Обичам да те режа”, е на осемнадесета позиция.
 
Горещият проект на Теди Александрова ft. Джордан, “За най-красивата принцеса”, се изкачи от девето на четвърто място.
Най-новият клип на Константин, “Лека нощ”, се радва на завиден интерес от почитателите и съвсем заслужено заема петото място.

Оригиналният проект на Джордан с нестандартното заглавие “Муцуна” също успя да се нареди сред водещите заглавия този месец и зае седма позиция.
Красивият клип на Яница “В пет ми звънни” и този месец е сред топ заглавията като отстъпи четвъртото място, но категорично закова девета позиция.
Тоталният хит на Емилия ft. Цеци - Лудата глава, “California” и този месец остана в “Планета Топ 20” като заема 11 място.
Младата изпълнителка Джулия успя да завоюва със своята най-нова песен “Точка за мен” 12 място.

15 позиция е за Кали и нейният морски клип “Пауза”, а най-новата песен на Преслава “Няма да ти пиша” е на 16 място.

Лятното предложение на Лазар, “Ще ме помниш”, който със специалното участие на Цветелина Янева, се нареди на 20 място.

КАТЕГОРИИ