Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев с празнична изненада за зрителите на “Планета Фолк“

Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев с празнична изненада за зрителите на “Планета Фолк“

“Стани, стани, Тодоре” е озаглавена музикалната изненада на Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев по повод 12-я рожден ден на телевизия “Планета Фолк“ и предстоящия голям празник Тодоровден. С много настроение и позитивен заряд е изпълнена тяхната интерпретация на популярната и обичана от поколения мелодия, чийто видеоклип вече може да бъде гледан в Planeta Folk Official в YouTube. Изпълнителите споделят, че са пресъздали песента с много желание и вяра, че тя ще допадне на почитателите им, а специална благодарност отправят към Ангел Малаков, създал за тях нов, оригинален аранжимент на “Стани, стани, Тодоре“. Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев не крият, че без участието на музикантите Александър Сашев, Цеко Памуков, Десимир Димитров и Силвестър Матеев, изпълнението им няма да е толкова въздействащо и затова не пропускат възможност да изкажат своите адмирации и към тях.

Режисьорът Петьо Картулев пък буквално за дни създава красивия видеоклип, с който песента днес достига до зрителите на “Планета Фолк“. Любезен домакин на снимките е Къща за гости “Добра Лъка” в с. Добралък. Със специално създадена за тази мелодия хореография се включва танцово шоу “Кабири“, за да обогати пъстротата на лентата.
Това е първи официален съвместен проект за Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев, но като възпитаници на музикалното училище в Широка Лъка и колеги в “Пайнер“, двамата неведнъж са се изявявали в дует на сцената. Те искрено вярват, че и занапред им предстоят общи концерти, а защо не и нови съвместни песни.

КАТЕГОРИИ