Пепи Христозова радва сърцата на българите у нас и по света

Пепи Христозова радва сърцата на българите у нас и по света
Слушай в Стрийминг Платформите

Една от най-харесваните изпълнителки на български фолклор, Пепи Христозова, не спира да ни радва с песните си. Тази есен тя ни представи два нови песни с оригинални видеоклипове и получи за тях одобрението на своите почитатели. Първата е със заглавие “Имах си, мале, на сърце” – по музика и текст на самата певица и аранжимент на Ангел Малаков. Песента “Булче, цъфнало гюлче” също е създадена от Пепи Христозова, а за аранжимента се погрижи Васил Денев. Видеоклиповете пък са заснети в Карлово от режисьора Радослав Георгиев.

В началото на октомври Пепи Христозова се впусна в едно приключение, изпъстрено с много емоции и забавления. Заедно със своята сестра Таня Христозова и нейното семейство те се отправиха към Франция. Големия залог бе да посетят Дисниленд, да се качат на Айфеловата кула, да се разходят по прословутата “Шанз-Елизе”, да плават с корабче по река Сена и не на последно място – да разгледат съкровищницата на света – музеят “Лувър”. Всичко това за няколко дни бе изпълнено.
2
Следващото есенно предизвикателство пред Пепи Христозова бе срещата й с българите в Инсбруг, Австрия. В сърцето на Тирол се заформи голяма българска хоротека, а всички – малки и големи, облечени в български носии не спираха да танцуват под ритмите на тракийската музика. Това бе второто участие на Пепи Христозова в Инсбрук, след концерта й там в началото на лятото, което говори за големия интерес към нейните песни от страна на българската диаспора в Австрия.

“Всичко е добре, когато приключва добре. Благодаря на всички българи, които ме посрещнаха така радушно отново в Инсбрук. До скоро виждане!”, написа певицата в социалните мрежи.

 

КАТЕГОРИИ