Пепи Христозова с нов изцяло авторски албум

Пепи Христозова с нов изцяло авторски албум

“Мамина умница” е най-новият фолклорен албум, който Пепи Христозова представя на почитателите на народната музика. Продуцент и издател на компактдиска е Музикална компания “Пайнер, а медиен партньор – телевизия Planeta Folk HD. В новият албум са представени 11 песни, написани и изпяти с много любов от самата Пепи Христозова.

“Приятели, вече е факт новият ми фолклорен албум “МАМИНА УМНИЦА”, в който съм включила само някои от авторските ми песни, които съм създала със сърце и душа и с професионализма си за Вас - моята публика! Текстовете и музиката на тези песни са огледало на душата ми и затова знам, че ще се веселите с тях! Благодаря на всички колеги музиканти и аранжори, които взеха участие и с таланта си направиха толкова пъстър този мой авторски албум “Мамина умница”. Душата ми твори, сърцето ми песен пее!”

Аранжиментите на песните в албума “Мамина умница” са на Иво Моллов, Ангел Малаков, Ангел Ефтимов, Васил Денев и Виктор Йорданов – Кардама. Всички песни имат и видеоклипове, които се излъчват в програмата на телевизия Planeta Folk HD, “Планета” и Planeta 4K. В албума Пепи Христозова включи и едни от последните заглавия в своя богат репертоар, а именно “Болярска сватба” и “По Великден”.
Ако вече сте развълнувани да научите кои още песни са в този фолклорен албум – “Мамина умница”, потърсете го в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, както и в оnline-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg.

КАТЕГОРИИ