Пепи и Таня Христозови отново на училище

Пепи и Таня Христозови отново на училище

Студентски вълнения очакват фолклорната певица Пепи Христозова, нейната сестра Таня и музиканта Иво Моллов – Гугутката. Тази есен тримата поставят ново начало в своето образование с избора си на магистратура в Югозападния университет “Неофит Рилски“ в Благоевград. Специалността, която ще следват е “Медии, продуцентство и бизнес“, което ни подсказва, че в следващите години имат интерес да се развият в тази насока.

“Родителите ни винаги са ни повтаряли, че който учи, той ще сполучи. Затова ние продължаваме напред! Обещавам по-малко да “преписвам“ от сестра ми, която винаги е била по-учена от нас двете“, споделя с усмивка Пепи Христозова.

Певицата е дипломиран бакалавър по музикална педагогика в АМТИИ – Пловдив, а сестра й Таня е магистър от СУ “Св. Климент Охридски“.

След премиерата на 4 нови заглавия в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и в официалния канал на медията в YouTube - Planeta Folk Official тази есен, Пепи Христозова готви нова изненада за почитатели на българския фолклор. Още утре тя ще застане пред камерата на режисьора Радослав Георгиев, за да заснемат видеоклип на най-новата й авторска песен “Ангел и закрилник“. Мелодията, по музика и текст на Пепи Христозова, е с послание към майката и бащата, а самата тя я посвещава на своите родители.

 

КАТЕГОРИИ