Перфектна визия, морски клип и пореден хит от Джена

Перфектна визия, морски клип и пореден хит от Джена

Джена изненада своите многобройни почитатели с премиерата на нов видеоклип. Певицата представи песента “Неверници” в официалния канал на “Планета” ТВ в YouTube - Planeta Official, която е нейното предложение за летния сезон. Парчето е по музика на Оцко и текст на Мариета Ангелова, а това, което прави впечатление от първо слушане, е модерния бийт и различно звучене.
Джена признава, че дълго време е търсила именно този бийт, така че да е нещо, което да се отличава коренно от предния й хит “Моли се да не почна”. За посланието на песента певицата споделя, че е свързано с реалностите в живота. Много цветно, красиво и лятно е видеото към ” Неверници”, заснето на остров Халкидики в Гърция.
В него Джена демонстрира перфектна визия и стайлинг, дело както на нея самата, така и на гримьора Бони. Звездата на “Планета” ТВ е благодарна на целия екип, реализирал този проект – режисьора Йордан Петков, грим и бижута - Бони, коса - Деси Миланова.

“Отдавна не съм предлагала летен клип на почитателите ми и се надявам, че “Неверници” ще се превърне в един от любимите им хитове това лято”, споделя Джена.

Тя издава още, че песента ще бъде включена в микса й за турнето ” Планета Лято 2014”.

КАТЕГОРИИ