Песните на Гергана - на LP

Песните на Гергана - на LP

В новия си брой предаването “Фолкмаратон” отново ще ви срещне с две от звездите на телевизия “Планета” - Гергана и Борис Дали, които споделят с водещата Жени любопитни неща за бъдещите си проекти. Пред камерата на предаването Гергана, както винаги лъчезарна и усмихната, демонстрира перфектна форма, резултат от разумно хранене и много спорт.
Звездата разказа за новото си увлечение - геологията, на което се е посветила през последната година, което обяснява и сравнително по-рядката й поява на сцената.
С нескрит възторг Гергана разказа за двуседмичната лятна геоложка практика из българските планини и дори показа личното си геоложко чукче. Запален почитател на Гергана я изненада с дългосвиреща грамофонна плоча с нейни песни, които тя веднага поиска да чуе. 
В края на разговора певицата пожела на зрителите да вярват в мечтите си, защото те наистина стават реалност, стига да искаш и да не се отказваш лесно.
Борис Дали сподели пред камерата на предаването причините, накарали го да запише цял фолклорен албум. Певецът сподели личните си пристрастия към песните от различните региони: македонските - като по-леки и приятни, шопските - като по-динамични и весели, тракийските с хармоничното си богатство. 
“Младо момче” е първият, но в никакъв случай няма да остане единственият му фолклорен проект, категоричен е Борис Дали, още повече, че и сега има песни за два албума.   
Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос към многобройните и неуморни фолкмаратонци, като този път тя ви предлага да откриете колко са дуетните песни в DVD колекцията “Планета Лято 2014”, а преди седмица трябваше да откриете кои са любимите изпълнители на dj Аски. 
В рубриката “Фолк клуб” зрителите трябва да се справят с още три задачи: кои певици бяха включили най-голям брой песни в миксовете си за турнето, колко са дуетните видеоклипове на Сиана и да открият заглавията на песни в текста изпратен от зрител.
В този брой зрителите на предаването избират хит на лятото във “Фолкмаратон”, като гласуват за една от трите хитови песни: “Изведнъж” на Анелия и Йоргос, “Най-добрата” на Андреа и “Хавана Тропикана” на Галена и dj Живко Микс.

КАТЕГОРИИ