Песните от албума “Лесен за обичане” съвсем скоро на живо в НДК

Песните от албума “Лесен за обичане” съвсем скоро на живо в НДК
Слушай в Стрийминг Платформите

Броени дни остават до трите грандиозни концерта на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК-София. На 28, 29 и 30 ноември любимият изпълнител на поколения българи ще представи на живо песните, включени в неговия 30-ти пореден албум “Лесен за обичане”. И сега, както миналата година на сцената до него ще бъде и оркестъра от изявени музиканти – Светослав Лобошки – китари, Радослав Терзийски и Антон Златков – китари, Красимир Гюлмезов – клавишни, Теодор Янков – барабани. Към тях ще се присъедини и вокална група - Ивета Петрова, Деница Караславова и Емили Маринова.
2
Най-запалените почитатели на Веселин Маринов вече притежават неговия албум “Лесен за обичане” и не се съмняваме, че имат свои любими песни в него. Но нека кажем малко повече за авторите на новите заглавия. Повечето от новите песни в албума “Лесен за обичане” са по музика и аранжименти на Светослав Лобошки и Красимир Гюлмезов. Сред композиторите личат още имената на Стефан Диомов, Хайгашот Агасян, Георги Костов, Иван Михайлов, Росалин Наков и Груди Нейков-Джери. Част от аранжиментите пък са направени от Пламен Велинов. За текстовете на новите си песни Веселин Маринов отново основно се доверява на Мариета Ангелова, но има и песни по стихове на Стефан Диомов, Атанас Капралов и Ангел Симеонов.
Новият албум на Веселин Маринов “Лесен за обичане” може да бъде открит в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, а също и в оnline-магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg. Песните от албума, както и вечните хитове на Веселин Маринов ще прозвучат на живо за всички почитатели на хубавата българска песен на 28, 29 и 30 ноември, когато са трите концерта в Зала 1 на НДК-София.

КАТЕГОРИИ