Петък вечер в “Приказките” с Милко Калайджиев

Петък вечер в “Приказките” с Милко Калайджиев
Слушай в Стрийминг Платформите

Петък вечер в “Приказките” ще бъде много приказна, защото специален музикален гост ще бъде Милко Калайджиев. “Мустакът на Републиката” ще забавлява всички гости с песни от различни краища на света. Освен големите хитове в своя репертоар, Милко Калайджиев не пропуска да изпее на живо песни на няколко езика, с които през годините жъне успехи на сцената.
2
2024 година е една от най-плодотворните за Милко Калайджиев. Певецът зарадва своите почитатели с доста песни, както в поп-фолка, така и във фолклора. Откривателят на не една звезда не спира да търси млади таланти и всеки пък, с всеки нов видеоклип ни представя по някое от своите нови открития.
Последната “находка” на Милко Калайджиев се казва Дейзи, а зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K я видяха за първи път в клипа на песента “Марката си ти”. Музиката, текста и аранжимента на тази песен са на Борислав Павлов, а режисьор на видеото е Тенчо Янчев.

“Аплодисменти за Милко Калайджиев!... Браво, Милко, с тази песен ни върна отново към лятото в тези студени дни напоследък… Много готина песен супер сте!... Бат Милко отново кърти яко. Поредна хитачка… Дейзи е супер секси… Top pesma. Pozdrav iz Srbije…”, пишат почитателите на Милко Калайджиев от целите Балкани.

“Марка си ти”, както и “Бомба си” 100 % ще звучат и тази петъчна вечер, 11 октомври, в ресторанта на Комплекс “Приказките” край Харманли.

КАТЕГОРИИ