Петя от Трио Сопрано празнува рожден ден на Балеарите

Петя от Трио Сопрано празнува рожден ден на Балеарите

На 12 юли рождения си ден посреща една от солистките на Трио Сопрано – Петя Вардева. Певицата тази година ще отпразнува началото на новата си лична година по един различен и запомнящ се начин, защото любимият й мъж Лъчезар реши да й направи изненада. Той е организирал кратка ваканция за двамата в Майорка - най-романтичният остров в Средиземно море, част от групата на Балеарите.

Специално за planeta.tv рожденичката изпрати ексклузивни първи кадри от пътешествието, които разкриват, че двойката се наслаждава на красивите плажове, гледки и на фантастичната Средиземноморска кухня.
Преди да отпътува за Майорка, Петя бе изцяло отдадена на своите работни ангажименти с Трио Сопрано. През май и юни дамите бяха желани гости на различни фирмени и семейни тържества, като с невероятните си изпълнения донесоха много позитивни емоции на публиката.

Със сигурност и летните месеци ще предложат нови вълнуващи срещи за Трио Сопрано с почитателите им в цялата страна, а най-верните им фенове се надяват скоро да ги зарадват и с нова песен в ефира на телевизия “Планета“.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Петя Вардева с пожелания за много здраве, щастливи емоции, усмивки и още хубава музика от Трио Сопрано!

КАТЕГОРИИ