“Пиян” е най-слушаната песен на “Пайнер“ в Spotify през юли

“Пиян” е най-слушаната песен на “Пайнер“ в Spotify през юли

Победителят в месечната класация Топ 5 PlanetaOfficial – Spotify за месец юли е “Пиян“. Още с появата си летният хит на Преслава даде силна заявка и бързо се настани по върховете на различни музикални платформи и чартове.

На втора позиция е дуетът на Галена и Mile Kitic, “Добре ли си“, който продължава да се радва на завиден интерес в България и Сърбия, месеци след появата си.

Меломаните поставиха на трето място изключително интересното музикално предложение на Цветелина Янева със заглавие “Болка моя“.

Още един дует влиза в месечното издание на Топ 5 на най-слушаните песни на “Пайнер” в популярната стрийминг-платформа и това е “Акула“ на Емилия и Денис Теофиков.

Номер 5 в Spotify за юли е “Най-боли ме“ на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед.   

В юлското издание Топ 5 Planeta Official - Spotify e включен хита на Емануела “Нотариално заверен“, както и най-новия сингъл на Галена, “Паника”.
Припомняме Ви, че официалният профил на “Планета“ в Spotify е PlanetaOfficial и в него вече има доста разнообразни предложения за добро настроение. Освен Payner Hits 2019, тук може да намерите и голямата листа с хитове Planeta Payner Official, с повече от 800 заглавия, както и музикалните селекции на обичаните и популярни изпълнители на “Пайнер”. Не бива да забравяме, че единствено и само тук меломаните могат да слушат и официалния Payner Top 20 на актуалните хитове.

КАТЕГОРИИ