Planeta 4K – 4 години в българския ефир

Planeta 4K – 4 години в българския ефир

На 17 септември, докато България отбелязва празника на Вяра, Надежда и Любов, музикалната телевизия Planeta 4K празнува своя 4-ти рожден ден. Създадена през 2020 г., телевизията се утвърди като водещ медиен канал за качествена музика в UltraHD-4K резолюция, предлагайки на зрителите уникално изживяване с кристално чисто изображение и звук.
Planeta 4K е част от семейството на телевизия “Планета”, която продължава традицията си да представя най-новите хитове от поп-фолк жанра, но с още по-високо качество на продукцията и визията. За четирите години на своето съществуване, каналът се наложи като предпочитан избор за всички, които обичат модерния звук и искат да се насладят на любимите си изпълнители в най-добро качество.
2
През тези четири години, телевизията предостави не само музикални хитове, но и изключителни концерти, видеоклипове и специални събития, заснети с най-съвременната техника.
Честит 4-ти рожден ден на зрителите на телевизия Planeta 4K! Да си пожелаем още дълги години успех и иновации, с които да продължаваме да радваме верните ни зрителите с най-доброто от българската музика в безупречно качество.

КАТЕГОРИИ