Planeta 4K представя най-популярните изпълнители в lnstagram

Planeta 4K представя най-популярните изпълнители в lnstagram

Една от най-предпочитаните и харесвани социални медии безспорно е Instagram. Не е случайно, че точно в нея звездите на телевизия “Планета” избират да публикуват свои снимки и да общуват с феновете си. В навечерието на първата годишнина от старта на най-модерната и иновативна телевизия в България – Planeta 4K решихме да представим кои са най-популярните звезди на музикалния канал в Instagram. За база взимаме броя на последователите, които имат те в средата на септември, а фактите недвусмислено говорят, че със своите 651 хиляди абонати профилът на Преслава - @preslava_official се радва на най-голяма популярност. След нея в Top 5 PlanetaOfficial се нарежда Галена - @galena1, която има 563 хиляди верни последователи. Със старта на “Гласът на България”, в който певицата е един от менторите, със сигурност Галена ще си спечели бързо и нови абонати.

Една от младите изпълнителки - Диона, която от 2021 година е част от музикална компания “Пайнер”, с гордост може да се похвали с 335 хиляди последователи в Instagram. Нейният профил в социалната мрежа е @diona_alpha. Позиция след нея в чарта се нарежда Емилия, а нейният профил @emilia.online се радва на 320 хиляди последователи. Петорката с над 300 хиляди абонати в Instagram завършваме с Галин и @galin_music, с вече близо 301 К. Не сте забравили, че и телевизия “Планета” има своя профил в Instagram и той е @planetaofficialtv, който има 23,7 К последователи.
Planeta 4K и “Планета” тази седмица ви представят една различна класация, която сме сигурни, че ще привлече вашето зрителско внимание. Пълната версия може да гледате в програмата на телевизионните канали, както и в YouTube канала ни – PlanetaTV Official.

 

КАТЕГОРИИ